14 juli 2020

Twee nieuwe versies van de A110 vullen het Alpine-gamma aan

Vanaf nu beschikbaar :

  • De beperkte reeks Alpine A110 Légende GT
  • De A110 Color Edition is een nieuw gamma dat elk jaar zal worden vernieuwd.
  • Alpine stelt zijn nieuwe personaliseringsaanbod voor, dat Atelier Alpine werd gedoopt
PRESS PACK Documenten Media

5mok4fbius-php76vxtb

De A110 Légende GT, waarvan wereldwijd slechts 400 exemplaren zullen worden verkocht, inspireert zich op de huidige A110 Légende. Met zijn op maat ontwikkelde designelementen voor koetswerk en interieur tilt hij de elegantie van de A110 Légende naar ongekende hoogten. Deze interpretatie geeft de meest verfijnde A110 ooit nog een extra dimensie, waarmee het merk zich kan onderscheiden bij doorgewinterde kopers van sportieve wagens.

Parallel daarmee vult de A110 Color Edition 2020 het Alpine-gamma aan met een nieuwe beperkte reeks, maar ook met een jaarlijks vernieuwd programma. Net als de seizoenscollecties in de modewereld zal de A110 Color Edition elk jaar worden vernieuwd. In 2020 inspireert de A110 Color Edition zich op de intense en bruisende A110S. Hij onderscheidt zich door een exclusieve afwerking in de kleur Jaune Tournesol en is vanaf nu tot eind 2020 verkrijgbaar. Na die datum wordt de kleur geschrapt uit het kleurenpalet.

Tot slot stelt Alpine zijn nieuwe personaliseringsaanbod voor, dat Atelier Alpine werd gedoopt. Behalve de 29 nieuwe koetswerkkleuren geïnspireerd op befaamde kleuren uit de geschiedenis van het merk, biedt Atelier Alpine ook verscheidene afwerkingen voor de velgen en remklauwen om elke nieuwe A110 even uniek te maken als zijn eigenaar.

INVOERING VAN HET BLOCKCHAIN-CERTIFICATIEPLATFORM VAN WIZTOPIC
Om zijn communicatie veilig te stellen certificeert Groupe Renault de inhoud met Wiztrust sinds 20 februari 2020. U kunt de echtheid van onze informatie controleren op de website www.wiztrust.com.

Media

Over Groupe Renault

Hier vindt u onze foto's en video's in verband met het laatste nieuws

Nieuwswaarschuwingen
Om ons nieuws in real time te ontvangen dient u zich te abonneren op onze waarschuwingen en uw voorkeuren te selecteren.
pagebuilder.components.cta.text