23 juli 2020

NIEUWE RENAULT TWINGO ELECTRIC, EEN UNIEKE BEPERKTE “VIBES”-REEKS

Renault onthult de beperkte reeks Vibes:

  • Beperkte reeks met kleuraccenten
  • Een unieke kleur: Orange Valencia
  • Meer dan ooit alle Twingo-energie
  • Nieuwe Twingo Vibes vanaf 23.300 € BTWi in België
  • Commercialisatie einde van het jaar
PERSBERICHT Documenten Media

iya6dj9fba-php9ohnzf

 

Terwijl de koning van de stadswagens op het punt staat om elektrisch te worden, presenteert Renault een gloednieuwe beperkte reeks onder de naam Vibes. Hoewel deze beperkte reeks de komst van Twingo Electric viert, zal hij later ook worden aangeboden op de versies met verbrandingsmotor.

De beperkte reeks Vibes is gebaseerd op de Intens-uitvoering van Nieuwe Twingo Electric en krijgt een nieuwe exclusieve kleur: Orange Valencia. Hij krijgt een radiatorrooster met witte accenten en 16” lichtmetalen. Met het oog op de dualiteit is de beperkte reeks Vibes ook verkrijgbaar in het kleurenpalet van Twingo Electric.

Als aanvulling op de mogelijke kleurkeuzes krijgt het koetswerk specifieke visuele elementen bestaande uit verschillende witte en grijze of oranje en grijze lijnen naargelang de gekozen kleur. Om te benadrukken dat Vibes deel uitmaakt van de elektrische wereld, krijgt hij een specifiek motief op de rechter achtervleugel boven de laadklep, met een batterijsymbool en de benaming “Twingo Electric Vibes”. Ter hoogte van de achterdeuren siert een Vibes-logo de zijdelingse beschermstrips, zoals een gordelgesp.

Binnenin is het Vibes-motief met gekleurde stroken ook terug te vinden op het dashboard boven het 7" EasyLink-scherm, dat de beschikbaarheid van de laadpalen in real time kan weergegeven, alsook een smartphone-replicatie via Apple CarPlay. De zetels hebben ook een exclusieve afwerking met een gemengde zetelbekleding in similileder/stof voorzien van oranje accenten. Specifieke deurdrempels, overmatten en de voet van de versnellingspook in geanodiseerd oranje maken het geheel compleet.

INVOERING VAN HET BLOCKCHAIN-CERTIFICATIEPLATFORM VAN WIZTOPIC
Om zijn communicatie veilig te stellen certificeert Groupe Renault de inhoud met Wiztrust sinds 20 februari 2020. U kunt de echtheid van onze informatie controleren op de website www.wiztrust.com.

Media

Over Groupe Renault

Hier vindt u onze foto's en video's in verband met het laatste nieuws

Nieuwswaarschuwingen
Om ons nieuws in real time te ontvangen dient u zich te abonneren op onze waarschuwingen en uw voorkeuren te selecteren.
pagebuilder.components.cta.text