29 maart 2021

NIEUWE DACIA SPRING, DE ELEKTRISCHE REVOLUTIE OP PROEF

PRESS PACK Documenten Media

EEN NIEUWE R-EV-OLUTIE

Al vijftien jaar lang zet Dacia de autowereld op zijn kop met zijn ongeziene economische model en zijn betaalbare, eigentijdse wagens die focussen op de essentie.

Logan maakte nieuwe wagens toegankelijk in 2004. Duster bracht een revolutie teweeg in het SUV-segment. En Sandero, die nog maar net werd vernieuwd, is al enkele jaren marktleider qua verkoop aan particulieren in Europa.

Vandaag opent Dacia een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis met de komst van Nieuwe Spring, het eerste zuiver elektrische model van het merk.

Dacia plukt de vruchten van de unieke knowhow en ervaring van Groupe Renault (waar het een merk van is) en de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi, die al meer dan tien jaar actief zijn op het gebied van elektrische mobiliteit.

Spring is een r-EV-olutie. Als de goedkoopste elektrische auto op de Europese markt zal hij de elektrische mobiliteit voor een groot publiek toegankelijk maken.

Onder zijn SUV-look schuilt een stadswagen met een onovertroffen plaatsaanbod voor vier inzittenden, een eenvoudige en betrouwbare elektromotor en een rijbereik van 230 km (gemengde WLTP-cyclus) tot 305 km in de stad (WLTP city).

Nieuwe Dacia Spring wordt leverbaar in twee versies:

Door een zuiver elektrische stadswagen met SUV-look aan te bieden, vervult Dacia de essentiële behoeften van zijn klanten tegen een onklopbare prijs en democratiseert het merk de elektrische mobiliteit.

INVOERING VAN HET BLOCKCHAIN-CERTIFICATIEPLATFORM VAN WIZTOPIC

Om zijn communicatie veilig te stellen certificeert Groupe Renault de inhoud met Wiztrust sinds 20 februari 2020. U kunt de echtheid van onze informatie controleren op de website www.wiztrust.com.

Media

Over Groupe Renault

Hier vindt u onze foto's en video's in verband met het laatste nieuws

Nieuwswaarschuwingen
Om ons nieuws in real time te ontvangen dient u zich te abonneren op onze waarschuwingen en uw voorkeuren te selecteren.
pagebuilder.components.cta.text